Hur blir jag medlem?

Ungdom till och med 19 år: 150 kr

Vuxen: 200 kr

Familj oavsett antal barn: 500 kr.

Medlemsavgiften ska vara betald senast 2017-10-30, för att säkerställa att den registrerats till säsongsstart (för liftkortsrabatt). Avgiften betalas till Bankgiro nr 5615-2671

Det är viktigt att ni anger namn, och personnrn (år-månad-dag-xxxx) för alla medlemmar betalningen avser.Uppge också er e-post adress i samband med betalningen vilket underlättar eventuell kontakt.

Ex. "Vuxen 19500101-1234 Lars Andersson Tvärgatan 32 Arboga This is a mailto link".

Innan ni betalar in medlemsavgiften, gå in på sidan "Medlemsansökan" här på sidan.
Gör en ansökan för alla ni avser betala in medlemsavgift för.
Klicka här för att komma till ansökan.

Vid familjemedlemsskap, kom ihåg att skicka in en medlemsansökan per VARJE familjemedlem. 4 familjemedlemmar, 4 ansökningar.
Om inte alla familjemedlemmar får plats på betalningsmeddelandet gör inte så mycket så länge ni registrerat alla på medlemsansökan.

Vid ev. frågor, maila This is a mailto link

GDPR Policy och dokument.

Integritetspolicy
Registerförteckning
Åtgärdsplan
Begäran om registerutdrag

Vi behöver fler som hjälper till med arbetet i Teknikbacken för att kunna erbjuda medlemmar och skidintresserad allmänhet möjligheten att åka skidor i vår välpreparerade backe.

Vi behöver som vanligt ”personal” till snösprutning, lift och cafeteria. För ett säsongs åtagande (tex ett liftpass varannan vecka) får man ett säsongskort som tack för hjälpen.

Föräldrar till barn aktiva i träning/tävling förväntas medverka som hjälptränare och tävlingsfunktionärer. Alla kan hjälpa till på något sätt!

Alla som är intresserade att hjälpa till kan kontakta:

• Andreas Nyquist,This is a mailto link, 070-542 97 60

Uppdaterad: 23 MAJ 2018 14:52