Hoppa till sidans innehåll

Upptaktsläger 2019


Nu närmar sig säsongen 2019/2020 med stormsteg och därför vill vi bjuda in alla våra medlemmar till våra höstträningar samt ett läger där vi kommer ha ROLIGT TILLSAMMANS, köra barmarksträning och även arbeta i backen och stugan för att kommande säsong ska bli så bra som möjligt.

Den 28:e September med samling kl. 12:00. Då kommer vi att börja med träning och lek för barnen samtidigt som de vuxna kommer att få lite kort information samt vad vi behöver hjälpas åt med innan och under kommande säsong, för att fortsätta ha en så fin anläggning som vi har. När barnen tränar under dagen så arbetar föräldrarna i backen, finns sysslor som passar alla.

Under lördagen kommer även Alfons Fallqvist från AF-träning vara på plats och träna och instruera barnen. Vi kommer även försöka ha flera barmarksträningar tillsammans med Alfons och AF-träning även senare under hösten.

Tanken är att vi kommer hålla på fram till ca 15:00. Efter det joggar/promenerar vi sedan tillsammans upp till OK-stugan (vid Ekbacksbadet) och där kommer vi att äta och sova över. (Det är såklart valfritt att sova kvar, men stanna gärna och ät innan ni avviker.) Frukost äter vi sedan i OK-stugan för att sen jogga/promenera tillsammans tillbaka till Teknikbacken. 

Kl. 10.00 på söndagen i Teknikbackn samlas vi tillsammans med de som inte sov kvar
för att sedangemensamt åka till Eskilstuna och hoppa på Hop´n Pop en timme.
(Vi behöver hjälp av några föräldrar att köra till Eskilstuna.) Föräldrar samlas också kl 10.00 för att börja arbeta i backen igen. Vi kommer att avsluta helgens upptaktsläger i Teknikbacken cirka 13.30.

 

Kostnad för lägret är 150 kr per person som deltager. (Övernattning, mellanmål, middag, frukost och lättare lunch på söndagen ingår samt inträde till Hop´n Pop.). Vid frågor kontakta Sandra Fresk på telefonnummer 070-3321641 eller This is a mailto link (Om allergier finns meddela det så fort som möjligt)

ANMÄLAN OCH BETALNING SENAST 22:A SEPTEMBER.

Anmälan på vår hemsida ww.arbogaalpina.se, betala via swish till nummer 123 480 82 34
MÄRK betalningen med namn på de personer som betalningen gäller. 
Om du inte kan swisha, kontakta Sandra för annan betalningsmöjlighet.

Vill du hjälpa till med lägret så tar vi TACKSAMT emot hjälp, kontakta då Sandra Fresk.
Beroende på intresse så kan fler vuxna behöva sova över samt ställa upp och skjutsa till Hop´n Pop.

Att ta med till lägret: Luftmadrass (max enkelstorlek om ni inte är fler som ska dela p.g.a. ev. platsbrist) Sovsäck/täcke/kudde, Kläder efter väder, Träningskläder, handduk och hygienartiklar. Dusch finns i OK-stugan.

Aktuell temp Teknikbacken:

Prenumera på vårt nyhetsbrev

Besök oss på Facebook

 

 

klart.se

Postadress:
Arboga Alpina - Skidor
Sandra Fresk, Brattbergsvägen 48
73248 Arboga

Besöksadress:
Dyens Väg 4
73248 Arboga

Kontakt:
Tel: 058916840
E-post: This is a mailto link

Se all info