Hoppa till sidans innehåll

Sponsorbrev 2017

13 NOV 2017 10:36
Vi vill börja med att rikta ett stort tack till alla samarbetspartners och företag som tillsammans med oss vill skapa en verksamhet för aktivare ungdomar.
  • Uppdaterad: 13 NOV 2017 10:36

Vi lämnar bakom oss en fantastisk vintersäsong på många sätt trots att vädret inte var med oss alla gånger.  

Men med en otrolig vilja, engagemang och ideellt arbete lyckades vi få till både en bra backe och utföra fyra stycken tävlingar på hemmaplan.  Samtliga högstadieskolor i KAK har i år haft varsin dags skidåkning i backen.

Media har återigen visat intresse för Teknikbacken och uppmärksammat våra framgångar både inom backen och den idrottsliga verksamheten.

Under sportlovet erbjöd vi förlängda öppettider under två dagar och besökarantalet var mycket bra. Vår skidskola var även i år mycket populär och alla platser tillsattes väldigt fort. Många av dessa barn har redan visat intresse för att vara med i en träningsgrupp till kommande säsong vilket vi tycker är extremt kul.

Under säsongen skördade våra åkare fina placeringar på Lilla Världscupen som i år avgjordes i Kläppen och Stöten. På SM hade vi också fina resultat, Jennifer Finn knep en 6:e plats i störtlopp. Jennifer har även nu blivit uttagen till skidförbundets satsning Team Åre 2019.

 

Sponsorer och sammarbetspartners från säsongen 2016/17:
Meknonomen Arboga - Anicura Djurklink - Maxab Fastigheter - Netropolis - Samuelssons Måleri - Arboga Byggtjänst - Götlunda Buss - Arboga Däck och Gummiservice - ICA Vilsta Hallen - Roland Gustavssons Gräv - TBO Haglinds - Volvo Powertrain - Curtiss & Wright - Svensk Fastighetsförmedling - B2 Entreprenad - ABM Markentreprenader AB - Gunnar Karlsson TV & Data 

 

Tips till kommande säsong, boka din företagsaktivitet hos oss!
Anlita gärna vår anläggning till företagsevents och kickoffer. Ha backen och vår cafeteria helt för er själva och vi hjälper er att arrangera en tävling på era villkor. Kontakta oss för mer information så skräddarsyr vi något som passar er.

Se alla våra sponsorpaket: Klicka här!

Kontakta oss på: This is a mailto link

 

.

Skribent: Arboga Alpina
Epost: Adressen Gömd

Aktuell temp Teknikbacken:

Prenumera på vårt nyhetsbrev

Besök oss på Facebook

 

 

klart.se 

Postadress:
Arboga Alpina - Skidor
Sandra Fresk, Brattbergsvägen 48
73248 Arboga

Besöksadress:
Dyens Väg 4
73248 Arboga

Kontakt:
Tel: 058916840
E-post: This is a mailto link

Se all info