Hoppa till sidans innehåll

Sponsorbrev 2018

16 SEP 2018 16:17
Vi vill börja med att rikta ett stort tack till alla samarbetspartners och företag som tillsammans med oss vill skapa en verksamhet för aktivare ungdomar. Vi lämnar bakom oss en fantastisk vintersäsong och blickar redan framåt mot kommande säsong.
  • Uppdaterad: 16 SEP 2018 16:36

Genom otrolig vilja, engagemang och ideellt arbete lyckades vi öppna Teknikbacken den 14:e Januari även fast vädret inte var med oss alla dagar på vägen dit. Dock visade sig vintern komma för att stanna, var många år sedan vi fick en sådan lång säsong på hemmaplan. Sista träningen på snö blev den 10:e April.

Under året lyckades vi även arrangera fyra stycken tävlingar på hemmaplan, samt en väldigt lyckad familjedag där det erbjöds gratis liftkort i samarbete med Sparbanken och fritt lån av utrustning från nystartade Fritidsbanken.

Även i år besökte de flesta skolorna i KAK Teknikbacken för att ha en friluftsdag, samt även ett par skolor utanför regionen bl.a. från Örebro. Under årets sportlov erbjöds alla ungdomar upp till 16 år att åka gratis under alla vardagar.

Vår skidskola var även i år mycket populär och alla platser tillsattes väldigt fort. Många av dessa barn har redan visat intresse för att vara med i en träningsgrupp till kommande säsong vilket vi tycker är extremt kul.
”Alla i bana” är en satsning från Skidförbundet som vi i år deltog i, den innebär att alla som vill kan komma och testa att åka i en storslalombana.

Under säsongen skördade våra åkare fina placeringar på Lilla Världscupen som i år avgjordes i Kläppen och Sunne. Bäst lyckades Lisa Lindberg som knep en fin 5:e plats i slalom. Jennifer Finn var i år uttagen i Skidförbundets fartsatsning Team Åre 2019 vilket gav resultat, en femte plats under SM i störtlopp samt även en fin andra plats i Italien vilket var Jennifers första pallplats i FIS-sammanhang.

Nu satsar vi för fullt för kommande säsong, vi håller nämligen på att renovera vår klubbstuga i Teknikbacken. I maj tömde vi hela stugan och därefter har det bytts fönster och målats i stugan. Renoveringen kommer fortsätta under hösten då nya golv kommer läggas samt nya innerdörrar monteras och en hel del annat. Vi tror att detta kommer bli ett stort lyft för vår förening, att kunna ha fräscha och väl genomtänkta lokaler. Renoveringen möjliggjordes via ett bidrag ifrån Västmanlands idrottsförbund.

Vi ses i vinter!

Sammarbetspartners 2017/2018:

Autoexperten Arboga - Krisat Bil
Sparbanken Västra Mälardalen
Anicura Djurklink
Maxab Fastigheter
Netropolis AB
Samuelssons Måleri
Arboga Byggtjänst
Götlunda Buss
Arboga Däck & Gummiservice
ICA Vilstahallen
RGG Roland Gustavssons Gräv
TBO Haglinds
Volvo Powertrain
Curtiss- Wright - Ytstruktur Arboga
Svensk Fastighetsförmedling
B2 Enterprenad
ABM Markentreprenader
Gunnar Karlsson Radio & TV
RF Maskin
Arboga Trafiksskola
DoneIT Konsult
Arboga Rörservice
VädEl 

Skribent: Arboga Alpina
Epost: Adressen Gömd

Aktuell temp Teknikbacken:

Prenumera på vårt nyhetsbrev

Besök oss på Facebook

 

 

klart.se 

Postadress:
Arboga Alpina - Skidor
Sandra Fresk, Brattbergsvägen 48
73248 Arboga

Besöksadress:
Dyens Väg 4
73248 Arboga

Kontakt:
Tel: 058916840
E-post: This is a mailto link

Se all info