Hoppa till sidans innehåll

Sponsorbrev 2019

24 OKT 2019 09:48
Vi vill börja med att rikta ett stort tack till alla samarbetspartners och företag som tillsammans med oss vill skapa en verksamhet för aktivare ungdomar.
  • Skapad: 24 OKT 2019 09:48

Inför förgående säsong genomfördes en total renovering av vår klubbstuga med nya fönster, golv och väggar och innertak målades. Detta gjordes möjligt med ett bidrag från Västmanlands idrottsförbund samt genom att ett antal lokala företag var med och stöttade vårt projekt.

Genom stort engagemang och otrolig vilja lyckades vi i år öppna Teknikbacken den 5:e Januari. Under säsongen har Teknikbacken haft i snitt samma antal besökare från allmänheten som föregående säsong. Mer positivt är att antal tränande barn och ungdomar ökat jämfört med föregående säsong. Ökningen beror till stora delar på ett aktivt arbete med att locka fler barn och ungdomar till klubben.

Under året lyckades vi även arrangera tre stycken tävlingar på hemmaplan, samt en familjedag som slog nytt rekord i antalet besökare. Under familjedagen erbjöds gratis åkning i samarbete med Sparbanken och fritt lån av utrustning från Fritidsbanken. Under säsongens tävlingar skördade våra åkare många fina placeringar samt även under finalerna av Lilla Världscupen som i år avgjordes i Kläppen och Stöten. Föreningen var också representerad under USM finalen i Funäsdalen samt i SM under fartgrenarna som avgjordes i Åre.

 

Även i år besökte de flesta skolorna i KAK Teknikbacken för att ha en friluftsdag, samt även ett par skolor utanför regionen bl.a. från Örebro. Under årets sportlov erbjöds dessutom skidåkning för ungdomar under dagtid tack vare en bra uppslutning från klubbens föräldrar.

 

Vår skidskola var som vanligt mycket populär och alla platser tillsattes väldigt fort. Skidskolan ger oss som förening en bra grund för att locka in fler barn i idrotten, flera av de barnen som i år lärde sig att åka har redan visat intresse för att vara med oss och träna till kommande säsong.  Som tidigare år var vi även i år med i Skidförbundets satsning ”Alla i bana” som innebär att alla som vill kan komma och testa att åka i en storslalombana under vissa utsatta tider.

Sist men inte minst blev vi i år utsedda till månadens förebild i februari av Västra Mälardalen i samverkan.Teknikbacken stängde för allmänheten den 14:e mars men våra träningsgrupper kunde fortsätta att träna, mycket tack vare bra snötillgång ända fram till och med 10:e april.

Tips till kommande säsong, boka din företagsaktivitet hos oss!
Anlita gärna vår anläggning till företagsevents och kickoffer. Ha backen och vår cafeteria helt för er själva och vi hjälper er att arrangera en tävling på era villkor. Kontakta oss för mer information så skräddarsyr vi något som passar er.

Se alla våra sponsorpaket: Klicka här!

Kontakta oss på: This is a mailto link

Klicka på bilden för att se den i större format!

Klicka på bilden för att se den i större format!

Skribent: Linus Carlsson
Epost: Adressen Gömd

Aktuell temp Teknikbacken:

Prenumera på vårt nyhetsbrev

Besök oss på Facebook

 

 

klart.se 

Postadress:
Arboga Alpina - Skidor
Sandra Fresk, Brattbergsvägen 48
73248 Arboga

Besöksadress:
Dyens Väg 4
73248 Arboga

Kontakt:
Tel: 058916840
E-post: This is a mailto link

Se all info