Hoppa till sidans innehåll

Vinnare av Skidlyftet

12 AUG 2017 13:17
Vi fick i dagarna veta att vi blev en av vinnarna av Skidlyftet som delas ut av Svenska skidförbundet och McDonald’s. Nu får vi ett bra bidrag till att köpa utrustning för att kunna erbjuda roligare och effektivare träningar.
  • Skapad: 12 AUG 2017 13:17

Bidraget på 50 000 kr kommer gå till vårt projekt som ska bidra till att öka våra träning och tävlingsgrupper i de yngre åldrarna. Nu får vi möjligheten att erbjuda roligare träningar genom att testa enkla banor runt olika figurer och tunnlar i vår backe.

Samt att vi nu fick möjlighet att investera i ett nytt trådlöst tidtagningssystem till våra träningar. Detta känns fantastiskt kul att få förverkliga till den kommande säsongen!

 

Information om Skidlyftet:
För tredje året i rad genomför Svenska Skidförbundet och McDonald’s den gemensamma satsningen Skidlyftet. Under perioden 7 februari till 4 april skänkte McDonald’s 1 krona för varje såld skidåkarmeny till Skidlyftet, totalt samlades det in över 1 miljoner kronor som nu ska delas ut. I år ansökte totalt 242 skidklubbar i Sverige om bidrag, vilket är en ökning från tidigare år.

 

Skribent: Linus Karlsson
Epost: Adressen Gömd

Aktuell temp Teknikbacken:

Prenumera på vårt nyhetsbrev

Besök oss på Facebook

 

 

klart.se 

Postadress:
Arboga Alpina - Skidor
Sandra Fresk, Brattbergsvägen 48
73248 Arboga

Besöksadress:
Dyens Väg 4
73248 Arboga

Kontakt:
Tel: 058916840
E-post: This is a mailto link

Se all info