Hoppa till sidans innehåll

Sponsra oss


Dokument:
Se våra sponsorpaket här: Sponsorpaket 2020/2021

Sponsorbrev 2021: Läs det här!
Sponsorbrev 2020: Läs det här!
Sponsorbrev 2019: Läs det här!
Sponsorbrev 2018: Läs det här!
Sponsorbrev 2017: Läs det här!

Arboga Alpina är en förening som funnits i många år och starkt bidragit till det stora intresset för den Alpina sporten i regionen.
Klubben har haft många bra säsonger och har satsat stort genom att bygga om snökanonanläggningen och investera i en nyare pistmaskin för att förlänga säsongerna, framförallt starta säsongen tidigare.

Vid sidan av den alpina tränings- och tävlingsverksamheten, erbjuder föreningen genom sitt ideella arbete alla skidintresserade i Arboga med omnejd, skidåkning på hemmaplan. Den välskötta anläggningen har lockat till sig andra klubbar som lägger träningstillfällen i Arboga.


Målet för Arboga Alpina är att ge våra medlemmar möjlighet att få träna, tävla och utvecklas i de alpina grenarna slalom och snowboard, samt att bedriva en verksamhet som upplyser och håller våra ungdomar borta från droger. Det är också viktigt att kunna visa att man kan bedriva utförsåkning på denna breddgrad på elitnivå, d.v.s. att utveckla våra åkare som så småningom kan konkurrera om platser i de stora finalerna i respektive åldersgrupp, så som Lilla Världscupen och USM.


Vi vill vara den mest framträdande Alpina klubben i Västmanland och ständigt öka antalet deltagare på träningar och tävlingar. Att kunna erbjuda en anläggning som lockar unga och gamla i Arboga och närliggande kommuner till besök, är en bra marknadsföring för Arboga kommun.


En anläggning av den här storleken ställer dock stora krav på ideellt arbete. För att kunna fortsätta utvecklingen av Teknikbacken vänder vi oss till er som är intresserade av att bidra till denna utveckling.
Intresserad? Se våra sponsorpaket via länken nedan.

Sponsorbrev 2021: Läs det här!
Sponsorbrev 2020: Läs det här!
Sponsorbrev 2017: Läs det här!
Sponsorbrev 2018: Läs det här!
Sponsorbrev 2019: Läs det här!

Se våra sponsorpaket här: Sponsorpaket 2020/2021

Frågor och funderingar kring sponsring? Maila This is a mailto link 

Uppdaterad: 26 AUG 2018 10:27 Skribent: Arboga Alpina
E-post: Adressen Gömd

Aktuell temp Teknikbacken:

Prenumera på vårt nyhetsbrev

Besök oss på Facebook

 

 

klart.se 

Postadress:
Arboga Alpina - Skidor
Sandra Fresk, Brattbergsvägen 48
73248 Arboga

Besöksadress:
Dyens Väg 4
73248 Arboga

Kontakt:
Tel: 058916840
E-post: This is a mailto link

Se all info