Hoppa till sidans innehåll

Upptaktläger 2021 - 2-3/10


Nu närmar vi oss säsongen 2021/2022 i rasande fart och därför vill vi bjuda in alla våra medlemmar till ett läger där vi kommer ha ROLIGT TILLSAMMANS, köra barmarksträning och även arbeta i backen och stugan för att kommande säsong ska bli så bra som möjligt.

Upptaktslägret startar den 2:e Oktober med samling kl. 12:00. Då kommer vi att börja med träning och lek för barnen samtidigt som de vuxna kommer att få lite kort information samt vad vi behöver hjälpas åt med innan och under kommande säsong, för att fortsätta ha en så fin anläggning som vi har. När barnen tränar under dagen så arbetar föräldrarna i backen, finns sysslor som passar alla. Vi kommer ordna lite mellanmål under dagen.

Tanken är att vi kommer hålla på med träning och lek fram till ca 15:00. Efter de äter vi en gemensam middag alla ungdomar och föräldrar som arbetat under dagen. Vi kommer beställa pizza, i er anmälan önskar vi även få in hur många föräldrar som önskar äta. När middagen är avslutad kommer vi bege oss upp till Ekbacksbadet för att bada mellan 17.00 -19.00. Alla icke simkunniga barn måste ha förälder med sig i bassängen.

Vi kommer alltså inte att arrangera någon övernattning i år.

På söndagen samlas vi igen kl. 10.00 i Teknikbacken för att köra lekar/övningar och även gå till Gäddgårdsskolan för att där hoppa omkring med bumperballs igen. Vi kommer troligen behöva dela upp oss i grupper då alla inte kan vara på Gäddan samtidigt. Föräldrar samlas också kl 10.00 för att börja arbeta i backen igen. Vi kommer att avsluta helgens upptaktsläger i Teknikbacken cirka 13.00 med en lättare lunch.

Kostnad för lägret är 150 kr per person som deltager. (Mellanmål, middag, och lättare lunch på söndagen ingår samt inträde till Ekbacksbadet och hyra av Bumberballs). Vid frågor kontakta Sandra Fresk på telefonnummer 070-3321641 eller This is a mailto link

ANMÄLAN OCH BETALNING SENAST 27:E SEPTEMBER.
Anmälan i formuläret här längre ner på sidan.

Vill du hjälpa till med lägret så tar vi TACKSAMT emot hjälp,
kontakta då Sandra Fresk.

Aktuell temp Teknikbacken:

Prenumera på vårt nyhetsbrev

Besök oss på Facebook

 

 

klart.se 

Postadress:
Arboga Alpina - Skidor
Sandra Fresk, Brattbergsvägen 48
73248 Arboga

Besöksadress:
Dyens Väg 4
73248 Arboga

Kontakt:
Tel: 058916840
E-post: This is a mailto link

Se all info