Hoppa till sidans innehåll

Upptaktsläger 2020


Nu närmar vi oss säsongen 2020/2021 i rasande fart och därför vill vi bjuda in alla våra medlemmar till våra höstträningar samt ett läger där vi kommer ha ROLIGT TILLSAMMANS, köra barmarksträning och även arbeta i backen och stugan för att kommande säsong ska bli så bra som möjligt.

Upptaktslägret startar den 3:e Oktober med samling kl. 12:00. Då kommer vi att börja med träning och lek för barnen samtidigt som de vuxna kommer att få lite kort information samt vad vi behöver hjälpas åt med innan och under kommande säsong, för att fortsätta ha en så fin anläggning som vi har samt för att ro iland vårt projekt med Leader Mälardalen. När barnen tränar under dagen så arbetar föräldrarna i backen, finns sysslor som passar alla. Vi kommer ordna lite mellanmål under dagen. 

Tanken är att vi kommer hålla på med träning och lek fram till ca 15:00. Efter det blir det en prestigefull brännbollsmatch där ungdomarna utmanar föräldrarna. Efter matchen äter vi en gemensam middag alla ungdomar och föräldrar som arbetat under dagen. Vi kommer beställa pizza, i anmälan önskar vi även få in hur många föräldrar som önskar äta. När middagen är avslutad får man hänga kvar en stund om man vill eller röra sig hemåt för att ladda om till söndagen.

Vi kommer alltså inte att arrangera någon övernattning i år.

På söndagen samlas vi igen kl. 10.00 i Teknikbacken för att först köra några lekar/övningar och sedan åka gemensamt till Örebro och hoppa på Yoump en timme. (Vi behöver hjälp av några föräldrar att köra till Örebro.) Föräldrar samlas också kl 10.00 för att börja arbeta i backen igen. Vi kommer att avsluta helgens upptaktsläger i Teknikbacken cirka 13.30 med en lättare lunch.


Kostnad för lägret är 150 kr per person som deltager. (Mellanmål, middag, och lättare lunch på söndagen ingår samt inträde till Yoump.). Vid frågor kontakta Sandra Fresk på telefonnummer 070-3321641 eller This is a mailto link (Om allergier finns meddela det så fort som möjligt)

ANMÄLAN OCH BETALNING SENAST 27:E SEPTEMBER.
ANMÄLNINGSFORMULÄR LÄNGRE NER PÅ DENNA SIDA!

Anmälan på vår hemsida ww.arbogaalpina.se, betala via swish till nummer 123 480 82 34
MÄRK betalningen med namn på de personer som betalningen gäller. 
Om du inte kan swisha, kontakta Sandra för annan betalningsmöjlighet.

Vill du hjälpa till med lägret så tar vi TACKSAMT emot hjälp, kontakta då Sandra Fresk. 

Aktuell temp Teknikbacken:

Prenumera på vårt nyhetsbrev

Besök oss på Facebook

 

 

klart.se 

Postadress:
Arboga Alpina - Skidor
Sandra Fresk, Brattbergsvägen 48
73248 Arboga

Besöksadress:
Dyens Väg 4
73248 Arboga

Kontakt:
Tel: 058916840
E-post: This is a mailto link

Se all info