SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Arboga Alpina
Fotboll
Arboga Alpina

Välkomen till Arboga Alpinas nya hemsida, vi är en alpin förening som även driver Teknikbacken i Arboga helt ideellt. Teknikbacken består av två stycken nedfarter belägna centralt i Arboga. 

Läger v46 Hamra/Tänndalen
2024-07-11 11:31

Under veckoslutet v46 kommer det finnas träningsmöjligheter igen i Tänndalen/Hamra. Vi har bokat trasser torsdag till söndag. Boende ordnar man själv, vi kan dock hjälpa till att sammankoppla de som behöver boka så ni ev kan dela boende för att får ner kostnaden. Läs mer om priser på boende och liftkort och anmäl dig här.

 

Höstlovsläger v44 Hamra/Tänndalen
2024-07-11 11:16

Under höstlovet v44 kommer det finnas träningsmöjligheter i Tänndalen/Hamra. Vi har bokat trasser lördag till lördag. Boende ordnar man själv, vi kan dock hjälpa till att sammankoppla de som behöver boka så ni ev kan dela boende för att får ner kostnaden. Läs mer om priser på boende och liftkort och anmäl dig här.

Familjeläger v49 2024
2024-07-08 12:21

Då är anmälan öppen till vårt populära Familjeläger som även detta år blir i Stöten under helgen v49, onsdag den 4:e till söndagen den 8:e Decemeber. Lägret är alltså utökat med ytterligare en dag. Vi reser upp under onsdagen och kommer träna och ha kul under torsdag, fredag, lördag och söndag fram till lunch. Lägret är öppet för alla träningsgrupper och medlemmar. I fjol var vi 80+ deltagare på lägret, slår vi de i år? Anmäl dig nu!

Teknikbacken stänger 14/3!
2024-03-13 08:34

Teknikbacken stänger för säsongen, sista dagen blir torsdagen den 14/3.

Vi vill tacka alla besökare och personal för den fina säsongen vi haft.

 

Våra träningsgrupper kommer fortsätta att träna som normalt.

Ni som har säsongskort och vill åka nån sväng till, hör av er till oss

[email protected] så kan ni få åka med oss på någon av våra träningar. 

Så här köper man liftkort hos oss i år!
2023-11-30 17:25

I år inför vi ett digitalt liftkortssystem av typen Outby. Se videon här för hur man gör ett köpa av ett liftkort och sedan hur man kopplar in sitt plastkort till sitt köp.

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Webbkamera
Aktuell temp. i Teknikbacken:
Instagram
Facebook