SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Arboga Alpina
Fotboll
Arboga Alpina

Välkomen till Arboga Alpinas nya hemsida, vi är en alpin förening som även driver Teknikbacken i Arboga helt ideellt. Teknikbacken består av två stycken nedfarter belägna centralt i Arboga. 

Upptaktsläger, 7-8 oktober
2023-09-10 08:58

Nu närmar vi oss vintern i rasande fart och vill då kickstarta hösten genom att vi bjuda in alla våra medlemmar till ett läger där vi kommer ha kul tillsammans, köra barmarksträning samt även arbeta i backen och stugan för att kommande säsong ska bli så bra som möjligt.

 

Upptaktslägret startar den 7:e oktober med samling kl. 12:00. Då kommer vi att börja med träning och lek för barnen samtidigt som de vuxna kommer att få lite kort information samt vad vi behöver hjälpas åt med innan och under kommande säsong, för att fortsätta ha en så fin anläggning som vi har. När barnen tränar under dagen så arbetar föräldrarna i backen, finns sysslor som passar alla. Vi kommer ordna lite mellanmål under dagen.

Informationsmöte 2023
2023-09-06 20:50

Här hittar ni det vi gick igenom på vårt informationsmöte den 6/9.

 

Se bildspelet från mötet här: Klicka här!

Familjeläger v49 2023
2023-06-05 12:15

Då är anmälan öppen till vårt populära Familjeläger som i år kommer vara i Stöten under helgen v49, torsdagen den 7:e till söndagen den 10:e Decemeber. Vi reser upp under torsdagen och kommer träna och ha kul under fredag, lördag och söndag fram till lunch. Lägret är öppet för alla träningsgrupper och medlemmar. I fjol var vi 80 deltagare på lägret, slår vi de i år? Anmäl dig nu!

Sista veckan! Vi stänger 19/3
2023-03-14 14:55

V11 blir sista veckan vi har öppet för allmänheten i år! Sista dagen blir 19/3.

Detta pga det svikandet intresset från allmänheten, vi kan inte motivera personal att stå i kiosk och lift när det saknas besökare.

 

Träningsgrupperna kommer fortfarande köra vidare på sina vanliga träningsdagar. Vi kommer dock behöva hjälp av alla föräldrar att stå i lift osv under träningarna.

Teknikbacken öppnar 17/12!
2022-12-13 10:15

Nu på lördag den 17:e december öppnar Teknikbacken för säsongen! Efter en bra period med kyla kan vi nu öppna första backen ända upp till toppen direkt och vi jobbar just nu med snöläggningen i den andra backen. Välkomna till Teknikbacken!

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Webbkamera
Aktuell temp. i Teknikbacken:
Instagram
Facebook