SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Arboga Alpina
Fotboll
 
Hyra backen
 
Hyra banplats

Förfrågan om eget träningstillfället

Med tanke på att vi har träningar i egen regi varje vardag så hänvisar vi alla som vill sätta egen bana att lämna in en förfrågan om banplats.  Alla förfrågningar skall godkännas av Linus Carlsson. Egen banplats offereras utöver normala liftkortspriser samt träningsavgift på 150 kr / åkare, vilket gäller för alla deltagare som åker i den egensatta banan.

Linus Carlsson,  070-27 23 315,  linus@arbogaalpina.se

Vi kan även tänka oss att hyra ut backen vid vissa tillfällen till andra klubbar. Kontakta Linus och lägg fram ert önskemål.

Träna med oss

Arboga Alpina ser positivt på samarbeten med närliggande klubbar, vi har därmed tagit fram en policy på hur det ska gå till om deltagare från andra klubbar vill delta på våra träningar vid vissa tillfällen. Åkare som tävlar för andra klubbar och vill delta på våra träningar löser ett vanligt liftkort samt betalar en träningsavgift på 150kr per gång. 

 

Åkare från annan klubb måste också anmäla sig innan träning till ledare för gruppen den tänkt delta i.

 
Webbkamera
Aktuell temp. i Teknikbacken:
Instagram
Facebook